Turism

Oferta vilele Astra - Saturn 2020

Vă oferim un sejur la mare în staţiunea Saturn – sat de vacanţă Dunărea, fostele vilele ASTRA situate la 100 metri de plajă. Vilele oferite spre cazare dispun de 10 camere fiecare (5 la parter si 5 la etaj). In anul 2019 au trecut printr-un lung si amanuntit proces de renovare si modernizare. Instalatiile electrice au fost inlocuite in totalitate, in fiecare camera s-au amplasat prize si intrerupatoare pe fiecare parte a patului, tablou de sigurante individual si iesire semnalizata cu lampa "Exit". Baile au fost la randul lor renovate in totalitate, usi si geamuri din termopan, faianta, gresie, instalatii si obiecte sanitare noi. Camerele au fost zugravite integral iar gresia inlocuita, dispun acum de frigidere cu congelator noi, televizoare LED de 80 cm diagonala. Nu in ultimul rand, fiecare camera detine terasa sau balcon propriu, in suprafata de aprox 6 mp, dotate cu masa si scaune si iluminate cu lampi cu senzori de miscare, totul pentru confortul viitorilor oaspeti.

Vila Mara – Bâlea Sat, jud.Sibiu

Vila Mara – Bâlea Sat, jud.Sibiu
Renovată și redeschisă la sfârșitul anului 2019, Vila Mara este situată în Bâlea Sat-Cârțișoara la aproximativ 10 km de Bâlea Cascadă, la baza pitoreştilor munți Făgăraș, pe drumul Transfăgărășanului, destul de aproape de unele dintre reperele celebre ale Transilvaniei, cum ar fi drumul transfăgărășanului, Lacul Bâlea, Cascada Bâlea, Muzeul Badea Cârţan, Castelul de lut, Dealul Verde, cetatea Făgăraș, Mănăstirea Brâncoveanu, etc. Vila dispune de cinci camere dotate cu baie privată cu duș ,TV cu ecran plat, , Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită, bucătărie comună la parter, iar pe terasa din spatele vilei, este amenajat loc pentru grătar sau ceaun. Așteptăm cu nerăbdare să vă fie gazdele dvs., încercând să vă oferim o vacanță memorabilă.
REZERVARI LA TEL. 0758 026645

Casa cu Meri - Porumbacu de Sus, jud. Sibiu

Casa cu Meri - Porumbacu de Sus, jud. Sibiu
Renovată și redeschisă la sfârșitul anului 2019, Pensiunea Casa cu Meri din Porumbacu de Sus este situată la baza pitoreştilor munți Făgăraș, pe drumul principal ce duce către deja celebrele locaţii ale regiunii: Castelul de lut şi Dealul Verde. Mai mult, prin poziţionarea sa, pensiunea oferă posibilitatea vizitării cu uşurinţă şi a altor reperele celebre ale Transilvaniei, cum ar fi drumul Transfăgărășanului, Lacul Bâlea, Cascada Bâlea, Muzeul Badea Cârţan, Mănăstirea Brâncoveanu, cetatea Făgăraș, etc. Pensiunea Casa cu Meri oferă un loc prietenos, atu-ul pensiunii este dat de curtea cu meri, cea care a dat şi numele locaţiei, oferind suficient loc fie pentru autoturismele turiştilor şi joaca copiilor acestora, fie pentru relaxare la umbra merilor sau pentru răcorire în piscina aflată la dispoziţia turiştilor. Cele cinci camere ale propietăţii, recent renovate, sunt spaţioase, confortabile, cu paturi cu saltele moi, fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, baie privată cu duș, Wi-Fi gratuit si parcare privată gratuită. Așteptăm cu nerăbdare să vă fie gazdele dvs., încercând să vă oferim o vacanță memorabilă.
REZERVARI LA TEL. 0758 026645