Noutăţi, ştiri, comunicate

Noutati.

SARBATORI FERICITE!

27 apr. 2019


Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.
Hristos a înviat!

COLETIVUL DE CONDUCERE

Oferta litoral vilele Astra - Saturn 2019

23 apr. 2019
Vă oferim un sejur la mare în staţiunea Saturn – sat de vacanţă Dunărea, fostele vilele ASTRA situate la 100 metri de plajă. Cele doua vilele oferite spre cazare pentru anul 2019 dispun de 10 camere fiecare (5 la parter si 5 la etaj). In anul 2019 au trecut printr-un lung si amanuntit proces de renovare si modernizare. Instalatiile electrice au fost inlocuite in totalitate, in fiecare camera s-au amplasat prize si intrerupatoare pe fiecare parte a patului, tablou de sigurante individual si iesire semnalizata cu lampa "Exit". Baile au fost la randul lor renovate in totalitate, usi si geamuri din termopan, faianta, gresie, instalatii si obiecte sanitare noi. Camerele au fost zugravite integral iar gresia inlocuita, dispun acum de frigidere cu congelator noi, televizoare LED de 80 cm diagonala. Nu in ultimul rand, fiecare camera detine terasa sau balcon propriu, in suprafata de aprox 6 mp, dotate cu masa si scaune si iluminate cu lampi cu senzori de miscare, totul pentru confortul viitorilor oaspeti.
Detalii:AICI

Informare ajutoare sociale acordate membrilor de sindicat

01 apr. 2019
 In urma sedintei Comitetului Sindical al Sindicatului Libertatea Cai Ferate Cluj din data de 29.03.2019 s-a hotarat ca ajutoarele sociale acordate membrilor de sindicat vor fi doar pentru:
• tumori;
• transplant;
• implant;
• deces;
• cu aprobarea Comitetului Sindical – alte cazuri stabilite de acesta